Studiereis naar India

Geplaatst door op 1 Jul 2013 in Nieuws

Eindelijk is het dan zover! Vrijdag ben ik voor een maand naar mijn geboorteland India vertrokken. In Cochin, in het zuiden van India, ga ik een maand lang een intensieve cursus holistische ‘spa’ therapieën volgen.

De tuin van de Indiase cursusinstelling ISPAA

De tuin van de Indiase cursusinstelling ISPAA

Hopelijk ga ik veel nieuwe kennis opdoen over onder andere ayurvedische massage. Ik ben ook erg benieuwd naar de verschillen tussen hun massage en die van ons. Waar ik ook naar uitkijk is elke dag yoga om de dag mee te beginnen.

Behalve leerzaam, hoop ik dat het ook genieten zal zijn: genieten van de kennismaking met nieuwe mensen én van het heerlijke Indiase eten!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *