Verrassing voor Valentijn

Geplaatst door op 8 Feb 2016 in Nieuws

Je hebt alles al, maar er is een ding dat je nog graag samen zou willen leren en dat is elkaar masseren. Het komt er maar niet van. Valentijn is een leuk moment om elkaar een massagecursus te geven. Neem deze week contact met ons op!

Met veel plezier wil ik jullie samen een massagecursus geven zodat je met een glimlach samen naar buiten komt. De cursus duurt 2 uur en kost 120 euro per koppel. Speciaal voor Valentijn zorg ik voor een heerlijke Sushi-lunch om jullie belevenis extra feestelijk te maken.

Wat komt er in de cursus aan bod?

In de massagecursus leren jullie een paar massagetechnieken met olie en hoe je een goede ontspanningmassage aan je partner kunt geven. Ook laat ik je zien hoe je spierknopen kan verminderen als je schouderklachten hebt of hoofdpijn. En natuurlijk ook Indiase hoofdmassage. Dit alles doe ik afgestemd op dat wat de cursist al kan en wil, helemaal in overleg, maatwerk dus._MG_1684-Edit

Een paar reacties van eerdere cursisten:

“Afgelopen weekend hebben mijn partner en ik een massagecursus gevolgd bij Siero Massage. We hadden geen idee wat we konden verwachten en liepen blij verrast weer naar buiten. We hebben veel “do’s en dont’s” (af)geleerd en er werd rustig de tijd genomen voor onze wensen en vragen. Bij Siero Massage krijg je kwaliteit en expertise, ├ęcht een aanrader en een superleuk kado om samen met een vriend/vriendin de kneepjes van het vak te leren! Masseren voelt nu niet meer als een ‘moetje’ maar iets wat we allebei heel graag willen oefenen.”

“Ik heb samen met mijn partner een partner massage gedaan. Indira heeft veel aandacht voor je. Ze geeft goede tips en goed uit te voeren adviezen over het zoeken van drukpunten, juiste houding voor de masseur en massage technieken. Een echte aanrader!”

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *