Over Siero Massage

Indira Siero is de gedreven eigenaresse van Siero Massage voorheen Asian Touch Bedrijfsmassage. Vanaf 2004 geeft ze met haar bedrijf stoelmassages bij bedrijven en organisaties. Met veel plezier gaat ze met haar stoel naar de bedrijven toe en geeft ze de medewerkers een heerlijke massage met alle technieken die ze in huis heeft. Ze voelt de waardering van de klanten en is heel blij dat ze van de liefde voor massage haar vak heeft kunnen maken. Als kind masseerde ze al de voeten van haar moeder.

Naast stoelmassage biedt ze tegenwoordig ook massage voor particulieren aan vanuit haar praktijkruimte in het centrum van Utrecht.

Als gediplomeerde stoelmasseur beschikt zij over een licentie van de gerenommeerde opleidingsorganisatie voor stoelmasseurs, Touch Pro Europe (zie www.touchpro.nl). Verder heeft ze de opleiding Wellnessmassage aan het Hamel College gevolgd. Diverse zorgverzekeraars vergoeden stoelmassages van TouchPro-licentiehouders. Ze is tevens gecertificeerd stoelmasseur bij Esoterra. Ze beheerst diverse massagetechnieken zoals klassieke massage, Indiase deep tissue massage, triggerpoint therapie en Chinese Guasha massage.

Indira aan het werk