Stoelmassage

Siero Massage verzorgt stoelmassages bij bedrijven op locatie. Stoelmassage is in principe geschikt voor iedereen. Vooral diegenen die een groot deel van de dag met de computer werken, of andere repeterende, zware of stress veroorzakende werkzaamheden uitvoeren, hebben erg veel baat bij stoelmassage. Voor de werkgever is het aanbieden van stoelmassage aan de medewerkers een belangrijk instrument om ziekteverzuim te voorkomen of terug te dringen. Bovendien ervaren medewerkers het als heel positief en motiverend om te merken dat hun werkgever bereid is in hun gezondheid te investeren.

DE VOORDELEN VAN STOELMASSAGE

Stoelmassage wordt op een speciaal ontworpen stoel gegeven, die op elke locatie kan worden neergezet. Deze inklapbare stoel ondersteunt het lichaam op strategische punten, zodat het lichaam zich goed kan ontspannen. Tijdens de massage kan de kleding gewoon aan blijven. De massage concentreert zich op de spieren van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Er worden diverse massagetechnieken toegepast, zoals drukpuntmassage (shiatsu) en RSI- massage. Stoelmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en stijve spieren weer soepel worden. Het bevordert een diepere ademhaling, waardoor u meer zuurstof kunt opnemen, en een daling van de hartslag. Het doorbreekt de spanningscyclus die door een hoge werkdruk of een hoog leeftempo is ontstaan. Na afloop van de stoelmassage, die ongeveer 20 minuten duurt, voelt u zich heerlijk ontspannen en energiek.

INTERESSE? MAAK EEN AFSPRAAK

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u op het bedrijf langs om alle mogelijkheden te bespreken. Klik hier om een afspraak te maken. Binnen de regio Utrecht rekenen wij geen reiskosten voor opdrachten met minimaal 6 deelnemers.