Een nieuwe naam, een nieuwe site!

Geplaatst door op 13 Dec 2011 in Nieuws

Feest ballonnen3 is 2

Hoera! Vanaf nu heb ik niet alleen een nieuwe bedrijfsnaam – Siero Massage – maar ook nog een nieuwe website! Het begon dus allemaal een paar maanden geleden met de naamswijziging. Mijn oude naam – Asian Touch Bedrijfsmassage – riep te veel verkeerde associaties op. Dus koos ik voor het veel duidelijkere Siero Massage.

Mijn oude website was sowieso hoognodig aan verandering toe, dus we zijn hard gaan werken aan een mooie nieuwe website. En zie hier het resultaat!

Ik ben er erg blij mee en wil dat samen met u vieren. De rest van de maand december is daarom actiemaand!

Voor alle nieuwe opdrachten geldt 3 halen, 2 betalen. Dus boek nu 3 kwartier massage en betaal slechts voor 2 kwartier. Of boek 6 stoelmassages en betaal er slechts 4. Mooi toch?!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *